З нами цікавіше

Категорія: Нове Опубліковано: Середа, 25 квітня 2007 Автор: Administrator

 

Бажаєте розвивати свою дитину всебічно? Інформація яку Ви знайдете на цьому сайті допоможе Вам.

   Педагоги дошкільних навчальних закладів багатьох регіонів України відчувають утруднення в пошуках матеріалів на українській мові для навчання дошкільників. Тому ми поставили мету створити сайт, який би допоміг вихователям та батькам нашої країни вирішити цю проблему.

   Ціль цього сайту – надання практичної допомоги вихователям дошкільних закладів та батькам у плануванні роботи з навчання у різних вікових групах дитячого садку.

   На сайті Ви знайдете різноманітну інформацію:

   В розділі „Валеологія” Ви зайдете: конспекти занять, статті о валеології, елементи дихальної, імунної та мімічної гімнастики, вірші привітання, види та методики проведення масажів і багато іншого.

   Розділ „Логіка” приваблює своїми інтелектуальними та логічними вправами. Крок за кроком, від простих до більш складних задач, маленькій учень буде набуватиме, і тренувати важливі якості. Ким би не став він в майбутньому, йому завжди стане в нагоді кмітливість, логічність, уважність, гострий окомір та уява.

   У розділі „Спорт” розташована інформацію про те, як можна урізноманітнювати прогулянки дітей, у будь-яку пору року. За допомогою рухливих ігор діти будуть розвивати спритність, швидку реакцію та гнучкість.

   Розділ „Вірші” містить добірку віршів необхідну для використання на заняттях, святах, виставах тощо.

   Які витвори вміють виробляти малюки за допомогою не лише паперу, олівців та фарб, Ви можете побачити зазирнувши в розділ „Галерея”.

   У повсякденному житті і в процесі роботи з художньою літературою вихователь постійно використовує малі фольклорні жанри: прислів’я, приказки, примовляння, загадки, скоромовки, чистомовки тощо. Радимо Вам зазирнути у розділ „Скарбничка”.

Перегляди: 14467